• Toimitus alk. 5,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Teemme työtä ympäristön ja lähimmäisen hyväksi
  • Toimitus alk. 5,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Teemme työtä ympäristön ja lähimmäisen hyväksi

Mikä black friday on?

Nyt alkaa olla se aika, kun kauppiaat alkavat valmistelemaan asiakkaita erilaisiin black friday -kampanjoihin. Black friday eli musta perjantai on Yhdysvalloista Suomeenkin rantautunut ostospäivä, jota vietetään yhdysvaltalaisten kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, joka osuu marraskuun loppuun. Yhdysvalloissa black friday on koko vuoden vilkkain ostospäivä, jolloin amerikkalaiset perinteisesti aloittavat jouluostosten tekemisen ja hyödyntävät kauppiaiden tarjouksia muissakin ostoksissaan. Monet jonottavat kauppojen ovilla jo aamuyöstä, jotta pääsevät hyödyntämään rajoitetut tarjoukset. Yhdysvaltalaiset kuluttavat päivän aikana kymmeniä miljardeja dollareita.

Yhdysvaltojen ulkopuolella ei vietetä kiitospäivää, mutta kaupat ovat ruvenneet hyödyntämään black fridayta. Myyjille tällainen päivä on yksi keino saada aikaistettua joulusesonkia ja kasvatettua myyntiä. Nettikaupoissa black friday on ollut jo pidempään erittäin suosittu.

Mikä meidän vihreä viikonloppu on?

Aiomme viettää Talentti-verkkomyymälässä black fridayn sijasta vihreää viikonloppua. Nopeiden, yllättävien ja jännittävää ostohuumaa herättävien tarjousten sijasta meillä on koko viikonlopun ajan sama tarjous tilausten loppusummasta. Asiakkaan ei tarvitse vahtia kellonaikaa, jolloin jokin supertarjous alkaisi. Asiakkaalla on siis koko viikonloppu aikaa harkita ostoksiaan ja tehdä sekä hyödyllisiä että kivoja kierrätyslöytöjä.

Olemme ylpeästi vihreämpi vaihtoehto kaikenlaiselle kulutushysterialle. Tuotteemme ovat kierrätystuotteita, joiden ostaminen uusien tuotteiden sijasta vähentää ympäristökuormaa. Mielestämme yltäkylläisen kulutusjuhlan vaihtoehdon ei tarvitse olla se, ettei ostaisi koskaan mitään kivaa! Haastamme ihmisiä pohtimaan, voisiko vaikka osan joululahjoista löytää kierrätettyinä? Tai vaikkapa jotain vaatekaapin sisällöstä? Sisustaminen vuodenaikojen mukaan tuo piristystä syksyn pimeyteen, joten nyt kannattaa katsoa sisustusvalikoimaamme. Olemme valikoineet kauppaamme myös paljon edullisia joulutuotteita, joiden toivoisimme löytävän vielä tulevaksi jouluksi uuteen kotiin. Siksi niitä ei olekaan hinnalla pilattu!