• Toimitus alk. 5,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Teemme työtä ympäristön ja lähimmäisen hyväksi
  • Toimitus alk. 5,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Teemme työtä ympäristön ja lähimmäisen hyväksi

Mikä on Jyväskylän Katulähetys?

Jyväskylän Katulähetys on yhteiskunnallinen, voittoa tavoittelematon yhdistys. Kaikki toiminnasta saatava tuotto menee paikalliseen auttamistyöhön. Laajaan toimintakenttäämme kuuluu kierrätystoiminta, ruoka-apu, asumispalvelut ja työllistymistä edistävät valmennukset ja palvelut. Talentti-kierrätys on Jyväskylän Katulähetyksen alaista toimintaa, jolla pyrimme tuottamaan yhteistä hyvää kierrättämällä ympäristöystävällisesti ja työllistämällä paikallisia ihmisiä.

Lisää tietoa löydät osoitteestamme https://www.jklkl.fi/

Talentti-kierrätys

Talentti-kierrätyksellä on Jyväskylässä neljä kivijalkamyymälää, joissa myydään tavaraa laidasta laitaan. Kierrätykseemme kuuluu myös oma pesula. Myyntiin menemätöntä tekstiiliä menee meiltä monenlaiseen uusiokäyttöön teollisuutta myöten. Säästämme luonnonvaroja kierrättämällä mahdollisimman paljon materiaaleja ja tavaraa uuteen käyttöön. Jokainen kierrätyksestä ostettu asia säästää sen verran luonnonvaroja, mitä uuden valmistaminen olisi vienyt. Tekstiilin tai tavaran käyttöiän pidentäminen on ekologinen teko.

Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Talentti-verkkomyymälä

Koska meillä Talentti-kierrätyksessä on paljon kokemusta kierrättämisestä, oli luontevaa tuoda ostomahdollisuus kierrätystuotteisiin perustamalla myös kierrätysverkkokauppa. Tuotteemme tulevat lahjoituksina. Verkkokaupassamme myymme samoja kierrätystuotteita, kuin muissakin myymälöissämme, eli esimerkiksi vaatteita, kenkiä, tekstiilejä, astioita, sisustustavaraa, leluja, kirjoja, harrastustarvikkeita ja niin edelleen. Jokainen verkkokauppaan päätyvä tuote on huolella valittu ja tarvittaessa puhdistettu, kiillotettu tai silitetty ennen myyntiin laittamista. Valitsemme myyntiin vain todella hyväkuntoisia tuotteita, jotka ansaitsevat vielä uuden kodin!

Talentti-verkkomyymälä toimii myös valmennusympäristönä Talentti-valmennuksessa oleville valmentautujille ja mahdollisille harjoittelijoille. Talentti-valmennus on työllistymistä ja hyvinvointia edistävä työvalmennuspalvelu, josta löytyy lisätietoa osoitteesta https://www.jklkl.fi/talentti-valmennus/.

Meiltä ostamalla tuet monimuotoista auttamistyötämme, työllistät paikallisia ihmisiä ja toimit ympäristöystävällisesti.