• TOIMITUS ALK. 5,90€
  • ASIAKASPALVELU 0440171755
  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-15
  • TOIMITUS ALK. 5,90€
  • ASIAKASPALVELU 0440171755
  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-15

Mikä on Jyväskylän Katulähetys?

Jyväskylän Katulähetys on yhteiskunnallinen, voittoa tavoittelematon yritys. Talentti-kierrätys on Jyväskylän Katulähetyksen alaista toimintaa, jolla pyrimme tuottamaan yhteistä hyvää kierrättämällä ympäristöystävällisesti ja työllistämällä paikallisia ihmisiä. Toiminnasta saatava tuotto menee monimuotoiseen auttamistyöhömme.

Lisää tietoa löydät osoitteestamme https://www.jklkl.fi/

Talentti-kierrätys

Talentti-kierrätyksellä on Jyväskylässä neljä kivijalkamyymälää, joissa myydään tavaraa laidasta laitaan. Kierrätykseemme kuuluu myös oma pesula. Myyntiin menemätöntä tekstiiliä menee meiltä monenlaiseen uusiokäyttöön teollisuutta myöten. Säästämme luonnonvaroja kierrättämällä mahdollisimman paljon materiaaleja ja tavaraa uuteen käyttöön. Jokainen kierrätyksestä ostettu asia säästää sen verran luonnonvaroja, mitä uuden valmistaminen olisi vienyt. Tekstiilin tai tavaran käyttöiän pidentäminen on ekologinen teko.

Talentti-verkkomyymälä

Tuotteemme tulevat lahjoituksina. Verkkokaupassamme myymme samaa tavaraa, kuin muissakin myymälöissämme, eli esimerkiksi vaatteita, kenkiä, tekstiilejä, astioita, sisustustavaraa, leluja, kirjoja, harrastustarvikkeita ja niin edelleen. Myynnissä olevat Talentti-tuotannon tuotteet ovat meillä kierrätysmateriaaleista valmistettuja uniikkituotteita. Koska meillä on paljon kokemusta kierrättämisestä, oli luontevaa tuoda ostomahdollisuus kierrätystuotteisiin myös perustamalla Talentti-verkkomyymälä.

Meiltä ostamalla tuet monimuotoista auttamistyötämme, työllistät ihmisiä ja toimit ympäristöystävällisesti.