• Toimitus alk. 5,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Teemme työtä ympäristön ja lähimmäisen hyväksi
  • Toimitus alk. 5,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Teemme työtä ympäristön ja lähimmäisen hyväksi

Miksi nimessämme on Talentti?

Talentti-kierrätysverkkomyymälä - mikä talentti?

Talentti-kierrätyksen jokaisen yksikön nimessä komeilee sana talentti. Verkkomyymälän tilatkin sijaitsevat Seppälänkankaalla Talentti-toimintakeskuksessa.

Talentti-valmennus on Jyväskylän Katulähetyksen työvalmennuspalvelu, jonka keskiössä on jokaisen taidot eli talentit sekä niiden löytyminen ja hyödyntäminen. Ydinajatuksenamme on hyödyntää valmennuksessa aitoja työympäristöjä ja oikeita työtehtäviä, jotka antavat jokaiselle mahdollisuuden löytää itsestään kykyä ja taitoja tai kiinnostuksen oppia uutta.

Linkissä https://www.youtube.com/watch?v=ZucAVDqA8Q8&t=62s löytyy Youtube-video, jossa kerrotaan enemmän valmennuksestamme. Video on katsomisen arvoinen!

Työtoiminta verkkomyymälässämme

Verkkomyymälässä voi olla valmentautujana joko työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa. Huomioimme valmentautujan omat tavoitteet. Valmennuksen tarkoitus on olla eteen päin vievää ja tavoitteellista. Emme etsi vain "ilmaisia työntekijöitä", vaan yksi tärkeimmistä arvoistamme on edistää ihmisten hyvinvointia ja työllistymistä. Verkkomyymälän perustamisen takana oli ajatus saada meille uudenlaisia työtehtäviä. Valmennukseemme kuuluu yksilökeskusteluja ja teemaryhmiä valmentautujan kiinnostuksen kohteiden perusteella. Pyrimme auttamaan koulutus-tai työuran löytymisessä.

"Huikea ja kannustava porukka, jossa jokainen saa olla oma itsensä."

Verkkomyymälässä valmentautujamme saavat kokemusta erilaisista työtehtävistämme, kuten esimerkiksi valokuvaamisesta, somejulkaisujen tekemisestä, median sisällöntuotosta, markkinointisuunnittelusta, tuotekuvausten kirjoittamisesta, tiedon etsimisestä, kuvankäsittelystä ja tilausten käsittelystä. Lisäksi saa taatusti oppia kierrätystuotteista ja materiaaleista. Tällä hetkellä meillä työskentelee kolme valmentautujaa, joten mukaan mahtuisi lisää mediasta, digitaidoista ja kierrätyksestä kiinnostuneita valmentautujia.

Jos olet kiinnostunut työtoiminnasta meillä, yhteystiedot ja muuta tietoa valmennuksesta löydät osoitteesta https://www.jklkl.fi/talentti-valmennus/. Tervetuloa myös tutustumaan meihin paikan päälle!


Terveisin

Janna Laiho

vastaava/työvalmentaja

janna.laiho@jklkl.fi